Ξενοδοχείο Φιλοξένια - Πήλιο

Δραστηριότητες |  Πήλιο - Πορταριά

Δραστηριότητες |  Πήλιο - Πορταριά

BLOG Post: Δραστηριότητες |  Πήλιο - Πορταριά


Οι δραστηριότητες στο Πήλιο, το βουνό των Κενταύρων, που μπορεί να γευθεί ο επισκέπτης είναι πολλές.

Η πεζοπορία στο βουνό είναι μία όμορφη δραστηριότητα που κεντρίζει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων επισκεπτών κάθε χρόνο. Το μονοπάτι των Κενταύρων στην Πορταριά, μία βόλτα στη Μακρυνίτσα, καθώς  η διαδρομή ανάμεσα στα χωριά Μακρινίτσα-Σταγιάτες είναι μερικές εύκολες αλλά πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μπορείτε επίσης να κάνετε διαδρομές με ποδήλατο ανακαλύπτοντας κάθε γωνιά του μαγικού αυτού βουνού. Είναι ο μοναδικός τόπος που ενώ  κάνεις σκι αντικρίζεις  μαγευτικές παραλίες .Συνδυάζει αρμονικά το λευκό του χιονιού και το απέραντο γαλάζιο.

Oi λάτρεις των extreme sports μπορούν να εξερευνήσουν κάποιο από τα πέντε  πλήρως ασφαλισμένα και  χαρτογραφημένα φαράγγια, να κάνουν αυτόνομη κατάδυση στις ακτές του Ανατολικού Πηλίου ή να κάνουν κωπηλασία στον ήρεμο Παγασητικό κόλπο.

Επίσης, μικρά και μεγάλα ιστιοφόρα σκάφη σας περιμένουν για περιηγήσεις στις ακρογιαλιές του Παγασητικού κόλπου καθώς και των Σποράδων: Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο.

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το θρυλικό τρενάκι στις Μηλιές ,γνωστό ως «Μουτζούρη» ,που θα σας ταξιδέψει  σε άλλες εποχές… 


 

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα: