Δραστηριότητες |  Πήλιο - Πορταριά

Ξενοδοχείο Φιλοξένια - Πήλιο

Δραστηριότητες |  Πήλιο - Πορταριά

διαδρομές με ποδήλατο ανακαλύπτοντας κάθε γωνιά του μαγικού βουνού του Πηλίου
Η πεζοπορία στο βουνό είναι μία όμορφη δραστηριότητα που κεντρίζει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων επισκεπτών κάθε χρόνο. Το μονοπάτι των Κενταύρων στην Πορταριά, μία βόλτα στη Μακρυνίτσα, καθώς  η διαδρομή ανάμεσα στα χωριά Μακρινίτσα-Σταγιάτες είναι μερικές εύκολες αλλά πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μπορείτε επίσης να κάνετε διαδρομές με ποδήλατο ανακαλύπτοντας κάθε γωνιά του μαγικού αυτού βουνού. Είναι ο μοναδικός τόπος που ενώ  κάνεις σκι αντικρίζεις  μαγευτικές παραλίες .Συνδυάζει αρμονικά το λευκό του χιονιού και το απέραντο γαλάζιο.

Το Πήλιο είναι ο μοναδικός τόπος που ενώ  κάνεις σκι αντικρίζεις  μαγευτικές παραλίες.

Oi λάτρεις των extreme sports μπορούν να εξερευνήσουν κάποιο από τα πέντε  πλήρως ασφαλισμένα και  χαρτογραφημένα φαράγγια, να κάνουν αυτόνομη κατάδυση στις ακτές του Ανατολικού Πηλίου ή να κάνουν κωπηλασία στον ήρεμο Παγασητικό κόλπο.

Επίσης, μικρά και μεγάλα ιστιοφόρα σκάφη σας περιμένουν για περιηγήσεις στις ακρογιαλιές του Παγασητικού κόλπου καθώς και των Σποράδων: Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο.

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το θρυλικό τρενάκι στις Μηλιές ,γνωστό ως «Μουτζούρη» ,που θα σας ταξιδέψει  σε άλλες εποχές… 

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το θρυλικό τρενάκι του Πηλίου, στις Μηλιές ,γνωστό ως «Μουτζούρη» ,που θα σας ταξιδέψει  σε άλλες εποχές

Φεστιβάλ παραδοσιακής τοξοβολίας. Οικοτουρισμός, ιππασία, fly fox, αναρρίχηση
Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα: